Λετυμπιώτης: Οι συνομιλίες σε τροχιά θετικών εξελίξεων για πρώτη φορά από το 2017

Λετυμπιώτης: Οι συνομιλίες σε τροχιά θετικών εξελίξεων για πρώτη φορά από το 2017

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, εξέφρασε αισιοδοξία για την πορεία των συνομιλιών μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα “X”, αναφέροντας ότι, για πρώτη φορά από το 2017, η διαδικασία κινείται προς θετική κατεύθυνση.

Μετά την ολοκλήρωση της ολομέλειας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό, στη Γενεύη, ο κ. Λετυμπιώτης επανέλαβε τη δέσμευση της Κυβέρνησης για την επανένωση της Κύπρου στο πλαίσιο των Ηνωμένων Εθνών και του ευρωπαϊκού κεκτημένου.

«Η ολομέλεια της διευρυμένης συνάντησης ολοκληρώθηκε. Για πρώτη φορά από το 2017, βρισκόμαστε σε τροχιά θετικών εξελίξεων. Παραμένουμε προσηλωμένοι στη μεγάλη προσπάθεια επανένωσης της Κύπρου, σύμφωνα με το πλαίσιο του ΟΗΕ και το ευρωπαϊκό κεκτημένο, τις αρχές και τις αξίες», έγραψε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE