Απέστειλαν κοινή επιστολή σε Γκουτέρες για το Κυπριακό Ούρσουλα και Κόστα

Απέστειλαν κοινή επιστολή σε Γκουτέρες για το Κυπριακό Ούρσουλα και Κόστα

Κοινή επιστολή απέστειλαν την Δευτέρα προς το ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, και ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα, σχετικά με την επιθυμία της ΕΕ για ενεργή εμπλοκή στο Κυπριακό.

Ερωτηθείς για τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών Χακάν Φιντάν, είπε ότι ήταν μια ολιγόλεπτη κοινωνική συνεύρεση, όπως και το δείπνο γενικότερα.

«Έμειναν για 10 με 15 λεπτά για μια συζήτηση κοινωνικού περιεχομένου», σημείωσε ο Εκπρόσωπος.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE