«Έφυγε» από τη ζωή η 25χρονη μαχήτρια Ειρηναία: Ραγίζει καρδιές το τελευταίο μήνυμά της - Πότε θα γίνει η κηδεία

«Έφυγε» από τη ζωή η 25χρονη μαχήτρια Ειρηναία: Ραγίζει καρδιές το τελευταίο μήνυμά της - Πότε θα γίνει η κηδεία

Ανείπωτη θλίψη προκάλεσε σε συγγενείς και φίλους προκάλεσε ο θάνατος της 25χρονης Ειρηναία Πέγκερου που απεβίωσε σε ηλικία 25 ετών, μετά από γενναία μάχη με την λευχαιμία

Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Επιφανείου στα Λύμπια το Σάββατο 15 Μαρτίου 2025 η ώρα 12.00μ.μ. ενώ η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 11.00π.μ.

Λίγο πριν φύγει από τη ζωή η άτυχη Ειρηναία έστειλε το δικό της συγκινητικό μήνυμα, το οποίο ανήρτησε η μητέρα της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβαστε το μήνυμα:

Με λένε Ειρηναία και είμαι 25 χρονών. Λένε πως απόψε ή αύριο ίσως ταξιδέψω στο Φως. Δεν φοβάμαι το ταξίδι. Πλέον δεν πονώ. Ευχή μου με το θάνατο μου να χαθεί η λευχαιμία. Ιούλιος 2020 ξεκίνησε η δική μου μάχη μακρυά από τα «φώτα» των social media. Κρατήθηκα δίπλα με αυτούς που με φρόντισαν. Με αυτούς που με αγάπησαν. Μετά από 2 μεταμοσχεύσεις μυελού των οστών στις 17/11/20 και 28/12/23 περίμενα να ερθει και για μενα η Ανάσταση. Δεν ήρθε οπως την ηθελα. Μα το ήξερα πως όλα γίνονταν για κάποιο λόγο.
Ιούλιος 2024 ήρθε για 3η φορά η λευχαιμία. Η μάχη δόθηκε. Ισως κουράστηκα. Μπορεί να μην κέρδισα τον πόλεμο αλλά να θυμάστε…. Κανείς δεν μπορεί να πορευθεί μόνος!
Είμαι η Ειρηναία και ευχαριστώ όλους που πορεύθηκαν μαζί μου στο δύσκολο αυτό δρόμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.