Πυροβολισμοί κατά ινστιτούτου αισθητικής στη Λεμεσό - Συνεχίζονται οι έρευνες

Πυροβολισμοί κατά ινστιτούτου αισθητικής στη Λεμεσό - Συνεχίζονται οι έρευνες

Η Αστυνομία εξετάζει την υπόθεση ρίψης πυροβολισμών κατά ενός ινστιτούτου αισθητικής στη Λεμεσό.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 05:30 το πρωί, όταν υπάλληλος καθαριότητας μεταβαίνοντας στο χώρο εντόπισε ζημιές στη γυάλινη πρόσοψη του υποστατικού και αμέσως ενημέρωσε τις Αρχές.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία απέκλεισαν την περιοχή και προχώρησαν σε έρευνες. Από τα πρώτα ευρήματα προέκυψε ότι οι πυροβολισμοί είχαν πραγματοποιηθεί γύρω στα μεσάνυχτα.

Οι ανακριτές ανέσυραν τεκμήρια από τη σκηνή, τα οποία έχουν σταλεί για επιστημονικές εξετάσεις, ενώ επίσης εξασφάλισαν υλικό από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του ινστιτούτου, το οποίο υπόκειται σε εξετάσεις.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται, προκειμένου να διασαφηνιστούν οι συνθήκες του περιστατικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE