Πυροβολισμοί κατά ινστιτούτου αισθητικής στη Λεμεσό - Συνεχίζονται οι έρευνες

Πυροβολισμοί κατά ινστιτούτου αισθητικής στη Λεμεσό - Συνεχίζονται οι έρευνες

Η Αστυνομία εξετάζει την υπόθεση ρίψης πυροβολισμών κατά ενός ινστιτούτου αισθητικής στη Λεμεσό.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 05:30 το πρωί, όταν υπάλληλος καθαριότητας μεταβαίνοντας στο χώρο εντόπισε ζημιές στη γυάλινη πρόσοψη του υποστατικού και αμέσως ενημέρωσε τις Αρχές.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία απέκλεισαν την περιοχή και προχώρησαν σε έρευνες. Από τα πρώτα ευρήματα προέκυψε ότι οι πυροβολισμοί είχαν πραγματοποιηθεί γύρω στα μεσάνυχτα.

Οι ανακριτές ανέσυραν τεκμήρια από τη σκηνή, τα οποία έχουν σταλεί για επιστημονικές εξετάσεις, ενώ επίσης εξασφάλισαν υλικό από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του ινστιτούτου, το οποίο υπόκειται σε εξετάσεις.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται, προκειμένου να διασαφηνιστούν οι συνθήκες του περιστατικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επείγουσα έκκληση αιμοδοσίας για τη γυναίκα που πυροβολήθηκε από τον συζύγό της - Η κατάσταση της υγείας της

Επείγουσα έκκληση αιμοδοσίας για τη γυναίκα που πυροβολήθηκε από τον συζύγό της - Η κατάσταση της υγείας της

Πολύ κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας της 46χρονης που τραυματίστηκε το πρωί όταν ο 55χρονος σύζυγός της, αστυνομικός στο επάγγελμα, την πυροβόλησε, ενώ ακολούθως ο ίδιος έθεσε τέρμα στη ζωή του, σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει δοθεί από την Αστυνομία. 

BEST OF TOTHEMAONLINE