Ένοχος 28χρονος για φωτιά που ξέσπασε σε αγροτική περιοχή στη Λάρνακα - Καταδίκη τεσσάρων χρόνων

Ένοχος 28χρονος για φωτιά που ξέσπασε σε αγροτική περιοχή στη Λάρνακα - Καταδίκη τεσσάρων χρόνων

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας επέβαλε σήμερα ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, σε 28χρονο κάτοικο Λάρνακας, ο οποίος κρίθηκε ένοχος σε υπόθεση πυρκαγιάς που ξέσπασε σε αγροτική περιοχή στην επαρχία Λάρνακας, τον Ιούνιο του 2024.

Η πυρκαγιά είχε ξεσπάσει γύρω στις 10π.μ. της 25ης Ιουνίου 2024, σε αγροτική περιοχή στην Αραδίππου και κατέκαυσε άγρια βλάστηση, ένα υποστατικό και μπάλες σανού. 

Τη διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβε ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

Οι ήρωές μας ορίζουν το χρέος και την ευθύνη όλων μας να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, δήλωσε, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Αναφερόμενος στην κάθοδο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι στόχος είναι η σύγκληση διευρυμένης διάσκεψης, κατά την οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο όπου διακόπηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE