Αστυνομική επιχείρηση στην εντός των τειχών Λευκωσία – Σύλληψη 15 προσώπων

Αστυνομική επιχείρηση στην εντός των τειχών Λευκωσία – Σύλληψη 15 προσώπων

Δεκαπέντε πρόσωπα που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο εντόπισε και συνέλαβε η Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, στο πλαίσιο επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Λευκωσία.

Η επιχείρηση εντάσσεται στο πλαίσιο συγκεκριμένων δράσεων Αστυνομίας, Δήμου Λευκωσίας και άλλων Κρατικών Υπηρεσιών, που αποφασίστηκαν με πρωτοβουλία του Υπουργού Δικαιοσύνης Μάριου Χαρτσιώτη, για ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας, στην εντός των τειχών Λευκωσία.

Κατά τη διάρκειά της επιχείρησης, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν συνολικά 15 υπήκοοι τρίτων χωρών, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Για τους συλληφθέντες έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαδικασίες επαναπατρισμού τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εκλογές 2026: Ανάβει μηχανές η Υπηρεσία Εκλογών – Τι αλλάζει και ποιες είναι οι σημαντικές ημερομηνίες

Εκλογές 2026: Ανάβει μηχανές η Υπηρεσία Εκλογών – Τι αλλάζει και ποιες είναι οι σημαντικές ημερομηνίες

Η αντίστροφη μέτρηση για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026 έχει ήδη ξεκινήσει.