Ρόμπερτ Μόντσλεϊ, ο πιο διαβόητος φυλακισμένος στη Βρετανία κάνει απεργία πείνας επειδή του πήραν το PlayStation

Ρόμπερτ Μόντσλεϊ, ο πιο διαβόητος φυλακισμένος στη Βρετανία κάνει απεργία πείνας επειδή του πήραν το PlayStation

Ο Ρόμπερτ Μόντσλεϊ, ο διαβόητος «κανίβαλος» κατά συρροή δολοφόνος της Βρετανίας, που ζει στην απομόνωση από το 1978 κάνει απεργία πείνας, καθώς οι δεσμοφύλακες του πήραν την τηλεόραση και το PlayStation από το κελί του.

Ο 71χρονος δολοφόνος Ρόμπερτ «Hannibal the Cannibal» Μοντσλεϊ, είναι εξοργισμένος, όπως δήλωσε ο αδερφός του, στη Sun γιατί έμεινε χωρίς Playstation και τηλεόραση ενώ ζει απομονωμένος σε ένα γυάλινο κελί μέσα στη φυλακή Wakefield στο Δυτικό Γιορκσάιρ στη Βρετανία.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Μοντσλεϊ, γνωστός και ως «Ο Εγκεφαλοφάγος», έχει σταματήσει να τρώει και δεν θα καταναλώσει τίποτα μέχρι να του επιστραφούν τα αγαπημένα του ηλεκτρονικά είδη, με τον αδερφό του να ανησυχεί ότι δεν θα τα καταφέρει.

«Ο Μπομπ κρατείται σε μια φυλακή μέσα στη φυλακή», δήλωσε ο αδερφός του Πολ Μοντσλεϊ. «Ο Μπομπ παραπονέθηκε, και παρόλο που συνήθως είναι ευγενικός, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι τον κατηγόρησαν για προσβλητική συμπεριφορά. Όταν τελικά επέστρεψε στο κελί του, του είχαν πάρει τα πάντα – την τηλεόραση, το PlayStation, τα βιβλία και το ραδιόφωνο», ανέφερε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε στοιχεία για παράκαμψη κυρώσεων από Τουρκία στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο

ΠτΔ: Παρουσίασε στοιχεία για παράκαμψη κυρώσεων από Τουρκία στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης παρουσίασε στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο συγκεκριμένα στοιχεία για την παράκαμψη των κυρώσεων κατά της Ρωσίας από την Τουρκία, κατά τη συζήτηση για το θέμα της Ουκρανίας. Το θέμα παράκαμψης των κυρώσεων απασχόλησε εκτενώς τη συζήτηση στο Συμβούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE