Πλήγματα του ισραηλινού στρατού σε τοποθεσίες εκτόξευσης ρουκετών στη Γάζα – Οι πρώτες πληροφορίες

Πλήγματα του ισραηλινού στρατού σε τοποθεσίες εκτόξευσης ρουκετών στη Γάζα – Οι πρώτες πληροφορίες

Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν ότι έπληξαν σήμερα δύο τοποθεσίες κοντά στη Ράφα, στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, από όπου εκτοξεύονταν ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ.

Δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα από το ισραηλινό πλήγμα. Ωστόσο, αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ισχυρές εκρήξεις και πυρκαγιά σε μια από αυτές τις τοποθεσίες, όπου λίγη ώρα αργότερα έσπευσαν ασθενοφόρα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τις IDF, η ισραηλινή πολεμική αεροπορία έπληξε περιοχή από όπου νωρίτερα σήμερα εκτοξεύτηκε ρουκέτα, η οποία έπεσε όμως εντός του παλαιστινιακού θύλακα.

Δεν υπήρξε ανάληψη ευθύνης από παλαιστινιακή οργάνωση, καθώς παραμένει σε ισχύ η εύθραυστη συμφωνία εκεχειρίας μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς.

 

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τουρκικό λιμάνι ανοίγει για κυπριακά πλοία - Η πρόταση Χριστοδουλίδη και το παρασκήνιο - Πληροφορίες «Τ»

Τουρκικό λιμάνι ανοίγει για κυπριακά πλοία - Η πρόταση Χριστοδουλίδη και το παρασκήνιο - Πληροφορίες «Τ»

Πρόταση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας το άνοιγμα τουρκικού λιμανιού για Κυπριακά πλοία σύμφωνα με πληροφορίες του «Τ».

BEST OF TOTHEMAONLINE