Τραγωδία στη Λεμεσό: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου 33χρονου Μενέλαου - Τα ευρήματα

Τραγωδία στη Λεμεσό: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου 33χρονου Μενέλαου - Τα ευρήματα

Ολοκληρώθηκεη νεκροτομή επί της σορού του 33χρονου Μενέλαο Χριστοδουλίδη, ο οποίος έχασε την ζωή του μετά από φωτιά που ξέσπασε στην οικία του, στην περιοχή Αγίου Νικολάου.

Σύμφωνα με τα ευρήματα, η νενομισμένη νεκροτομή κατέδειξε εισπνοή αιθάλης ενώ από τη σορό λήφθηκαν δείγματα, τα οποία στάληκαν για επιστημονικές εξετάσεις.

Τη νεκροτομή διενήργησαν οι ιατροδικασές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE