Νέα φονική πυρκαγιά: Είχε εμπλακεί σε σοβαρό τροχαίο ο άτυχος 33χρονος - Πληροφορίες για διακοπή ρεύματος και αναθυμιάσεις

Νέα φονική πυρκαγιά: Είχε εμπλακεί σε σοβαρό τροχαίο ο άτυχος 33χρονος - Πληροφορίες για διακοπή ρεύματος και αναθυμιάσεις

Λιγοστές αλλά σημαντικές είναι οι πληροφορίες που έρχονται στο φως για τη νέα φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό με θύμα τον 33χρονο Μενέλαο Χριστοδουλίδη.

Ανταπόκριση της Μαρίας Κωνσταντίνου για το κρατικό κανάλι αναφέρει διάφορες πληροφορίες. Αρχικά, φαίνεται ότι γείτονες είχαν ανησυχήσει από διακοπή ρεύματος στην περιοχή από το βράδυ του Σαββάτου και ο αδερφός του άτυχου 33χρονου τον είχε αναζητήσει από νωρίς το πρωί της Κυριακής. Έτρεξε στο σπίτι και προσπάθησε να μπει μέσα και εν τέλει τα κατάφερε. Με την είσοδο του στον χώρο, εικάζεται ότι λόγω οξυγόνωσης τυλίχθηκε στις φλόγες ο χώρος και ενώ επιχείρησε να τον σώσει η μάχη με τις φλόγες ήταν άνιση.

Πάντως, σύμφωνα με την μαρτυρία του αδελφού στην Αστυνομία, με την είσοδο του υπήρχαν αναθυμιάσεις.

Ερώτημα παραμένει κατά πόσο ο 33χρονος ήταν νεκρός πριν ξεσπάσει η πυρκαγιά εφόσον υπήρχαν αναθυμιάσεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν συλλεχθεί, υπήρχε μια τηλεόραση και ενα ηλεκτρονικός υπολογιστής στο υπνοδωμάτιό του.

Υπάρχει επίσης πληροφορία ότι υπήρχε μικρή εστία φωτιάς ή ότι κάτι σιγόκαιγε. Και ότι με την οξυγόνωση με την είσοδο στο δωμάτιο από τον αδερφό του θύματος έγινε έκρηξη της πυρκαγιάς.

Πριν από δύο χρόνια είχε εμπλακεί σε πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα και έκανε υπεράνθρωπο αγώνα για να έχει μια καλύτερη ζωή. Υπάρχουν πληροφορίες που λένε ότι λόγω κινητικών προβλημάτων δεν μπόρεσε να ξεφύγει.

Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη και θα συνεχίσουν και σήμερα στη σκηνή.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.