Έκρυψε χρηματοκιβώτιο με χιλιάδες ευρώ στο μπάνιο της - Συνελήφθη 33χρονη στη Λευκωσία -Φωτογραφίες

Έκρυψε χρηματοκιβώτιο με χιλιάδες ευρώ στο μπάνιο της - Συνελήφθη 33χρονη στη Λευκωσία -Φωτογραφίες

Την προέλευση μεγάλου χρηματικού ποσού, που εντοπίστηκε χθες σε οικία στη Λευκωσία, διερευνά η Αστυνομία. Για διευκόλυνση των ανακρίσεων συνελήφθη 33χρονη, για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας, ενώ εναντίον της διερευνάται και το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια έρευνας που διενήργησε χθες η ΥΚΑΝ, στην οικία της 33χρονης, εντοπίστηκε στο μπάνιο της οικίας, επιμελώς κρυμμένο ένα χρηματοκιβώτιο.

Εντός του χρηματοκιβωτίου εντοπίστηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των €126,360 για τα οποία η 33χρονη δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για την προέλευσή τους.

Ως αποτέλεσμα η 33χρονη συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα. Οδηγήθηκε στα γραφεία της ΥΚΑΝ, όπου ανακρίθηκε γραπτώς και ακολούθως αφέθηκε ελεύθερη για να κλητευθεί αργότερα.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE