Λεμεσός: «Σήκωσαν» στο πόδι την Ανεξαρτησίας – Εμπρησμός σε οικία

Λεμεσός: «Σήκωσαν» στο πόδι την Ανεξαρτησίας – Εμπρησμός σε οικία

Κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης φαίνεται να τέθηκε φωτιά χθες βράδυ σε οικία στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, γύρω στις 9.15 χθες βράδυ έγινε αντιληπτή φωτιά σε ξύλινο παράθυρο οικίας στη Λεμεσό.

Η φωτιά, η οποία κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, προκάλεσε ζημιές στο ξύλινο παράθυρο και στην ξύλινη πόρτα εισόδου της οικίας, το ύψος των οποίων δεν έχει ακόμη υπολογιστεί.

Σύμφωνα με τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή, η φωτιά φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

Στην παραδοχή ότι υπήρξε καθυστέρηση από πλευράς της ΑΗΚ ως προς τις ενέργειες που απαιτούνταν για την προώθηση της αγοράς και εγκατάστασης νέων γεννητριών στον ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό Δεκέλειας, προχώρησε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE