Ηράκλειο: Στις 16 Μαρτίου το 40ημερο μνημόσυνο του Άγγελου - «Ένα μεγάλο συγγνώμη από όλους μας για όσα πέρασες»

Ηράκλειο: Στις 16 Μαρτίου το 40ημερο μνημόσυνο του Άγγελου - «Ένα μεγάλο συγγνώμη από όλους μας για όσα πέρασες»

Στις 16 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί το 40ημερο μνημόσυνο για τον 3χρονο Άγγελο που έχασε τη ζωή του μετά την κακοποίηση που υπέστη από τη μητέρα του και τον σύντροφό της στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η οικογένεια, φίλοι και πολίτες που συμπαραστάθηκαν στον πόνο των γονιών του, θα συγκεντρωθούν για να τιμήσουν τη μνήμη του στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά, την Κυριακή 16 Μαρτίου στις 8:30 το πρωί.

Η ανακοίνωση του μνημοσύνου έγινε με λόγια που αγγίζουν τις ψυχές όλων:

«Ψυχούλα μας, να ξέρεις πως δεν σε ξεχάσαμε. Θα είσαι για πάντα στην καρδιά μας, γιατί έγινες το παιδί όλου του κόσμου, που σε αγάπησε πραγματικά. Καλό σου παράδεισο, μαζί με τους αγγέλους σαν εσένα. Ένα μεγάλο συγγνώμη από όλους μας για όσα πέρασες»

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.