Συναγερμός στην Τσεχία: 16χρονος σκότωσε με μαχαίρι δύο άτομα σε εμπορικό κέντρο

Συναγερμός στην Τσεχία: 16χρονος σκότωσε με μαχαίρι δύο άτομα σε εμπορικό κέντρο

Ένας άνδρας σκότωσε σήμερα δύο ανθρώπους με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο στην πόλη Χράντετς Κράλοβε της Τσεχίας, ανακοίνωσε η αστυνομία, προσθέτοντας ότι συνέλαβε τον ύποπτο ως δράστη αμέσως μετά την επίθεση.

Η τσεχική τηλεόραση μετέδωσε πως ο ύποπτος είναι ένας 16χρονος Τσέχος πολίτης.

«Αν και ήμασταν επιτόπου σε διάστημα λίγων λεπτών, τα δύο θύματα έφεραν αμφότερα τραύματα τόσο σοβαρά ώστε δεν μπορούσαν να σωθούν παρά τις προσπάθειες», ανακοίνωσε η αστυνομία μέσω του X.

Η αστυνομία πρόσθεσε πως ερευνά τα κίνητρα της επίθεσης στην πόλη αυτή, η οποία βρίσκεται σε απόσταση 110 χιλιομέτρων ανατολικά της Πράγας.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

Στην πολιτική, πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις διακηρύξεις περί ενότητας, υπάρχει πάντοτε και η αριθμητική. Και στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές μέτρησαν τα κουκιά τους, προτού η Αννίτα Δημητρίου ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE