Ξεκατίνιασμα χωρίς έλεος: «Κότα που το έβαλε στα πόδια» η φιναλίστ του Star Κύπρος (VIDEO - ΦΩΤΟ)

Ξεκατίνιασμα χωρίς έλεος: «Κότα που το έβαλε στα πόδια» η φιναλίστ του Star Κύπρος (VIDEO - ΦΩΤΟ)

Το όγδοο, ήταν το πιο επεισοδιακό live που είδαμε μέχρι στιγμής στα φετινά καλλιστεία.

Το τηλεοπτικό κοινό και όσοι βρέθηκαν στο στούντιο του MEGA, είδαν κι άκουσαν:

Γράφει ο Στέφανος Χαραλάμπους – Lifestyle Editor

 

  • Τον Νικόλα Ιωαννίδη να την λέει με τρόπο στον Ελλαδίτη κριτή, με ατάκα τύπου «πρέπει να ντρέπεσαι!»
  • Την φιναλίστ από την Πάφο, Ειρήνη Μιχαήλ, να καταβάλλεται από το άγχος της και με δυσκολία να προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της, καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς.
  •  
  • Συγγενικό πρόσωπο της όμορφης αποχωρήσασας, της Ραφαέλας Βανέζη, να διαμαρτύρεται, με χαμόγελο, για την τροπή που πήρε η διαδικασία των ερωτοαπαντήσεων στο battle.
  •  
  • Οικιοθελή αποχώρηση από τη Γιάννα Γρηγορίτα Σωτηρίου, της φιναλίστ που βρέθηκε στη θέση της προτεινόμενης, με αποτέλεσμα να «την φάει» η Βασιλική Δημητρίου, που ακολουθούσε με την τρίτη χαμηλότερη βαθμολογία, η οποία βρισκόταν ήδη στα καμαρίνια αφού άκουσε από την παρουσιάστρια πως συνεχίζει στο επόμενο live.
  •  
  •  
  • Ως συνήθως το story συνεχίστηκε στο Facebook, με σχόλια από διαδικτυακούς φίλους της Βασιλικής να αποκαλούν την μικρούλα του show… «κότα»!

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

Σε αναβάθμιση της μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας της Κύπρου προχώρησε ο γερμανικός οίκος αξιολόγησης Scope Ratings, ανεβάζοντας τη βαθμολογία σε A από A-, ενώ παράλληλα αναθεώρησε το outlook σε σταθερό (από θετικό).

BEST OF TOTHEMAONLINE