Μάχη για τη ζωή δίνει η 46χρονη μητέρα - Με το υπηρεσιακό όπλο «υπέγραψε» την τραγωδία ο αστυνομικός
Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 46χρονη μητέρα στη Λεμεσό, με τις επόμενες ώρες να θεωρούνται καθοριστικές για τη ζωή της.

Γύρω στις 8.40 μ.μ. χθες, 35χρονη ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο της στη Λεωφόρο Στροβόλου στον Στρόβολο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε 39χρονος.
Ο 39χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και απολύθηκε.
Στους δύο οδηγούς έγινε έλεγχος αλκοόλης με ένδειξη 200μg% αντί 22μg% για την 35χρονη και μηδενική ένδειξη για τον 39χρονο, ενώ σε τελική εξέταση αλκοόλης που υποβλήθηκε η 35χρονη, είχε ένδειξη 103μg%.
Η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




