Ανείπωτη θλίψη: Έφυγε από την ζωή ο γνωστός μουσικός, «Κίτσιος» - Η παράκληση της οικογένειας - Δείτε φωτογραφία του

Ανείπωτη θλίψη: Έφυγε από την ζωή ο γνωστός μουσικός, «Κίτσιος» - Η παράκληση της οικογένειας - Δείτε φωτογραφία του

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε η είδηση θανάτου του Ανδρέα Μιχαλάκη (γνωστού ως Κίτσιος), από τον Λυθροδόντα. Ο Ανδρέας Μιχαλάκης έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου σε ηλικία 77 ετών.

Καταλείπει τη σύζυγό του Γιόκο, τους γιους τοου Μιχάλη και Γιώργο, την κόρη του Γιούλη, τα αδέρφια του Στέλιο και Σταύρο και πολλούς άλλους συγγενείς και φίλους.

Η κηδεία θα τελεστεί τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου,στον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης, Friern Barnet Lane, London N20 0NL, στη 1μμ και η ταφή θα ακολουθήσει στο κοιμητήριο New Southgate,Brunswick Park Rd, London N11 1JJ.

Αντί για λουλούδια θα υπάρχει διαθέσιμο κουτί εισφορών στην εκκλησία.

Σημειώνεται ότι ήταν μουσικός και ήταν από τους πρώτους μπουζουξήδες στο Λονδίνο. Για ένα διάστημα έπαιξε για τον γνωστό συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

Με αναφορά στα σημαντικότερα επιτεύγματα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε σε απολογισμό μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της κυπριακής θητείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE