Υπ. Εμπορίου: Μελετάται λύση για τις χρεώσεις για ΤΑΚΑΤΑ - «Δεν πρέπει να θεωρείται υπόσχεση»

Υπ. Εμπορίου: Μελετάται λύση για τις χρεώσεις για ΤΑΚΑΤΑ - «Δεν πρέπει να θεωρείται υπόσχεση»

Ο χειρισμός των χρεώσεων εταιρειών για τις αλλαγές των προβληματικών αερόσακων ΤΑΚΑΤΑ είναι κάτι που μελετάται από την Κυβέρνηση και δεν πρέπει να θεωρείται υπόσχεση, είπε ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου την Παρασκευή.

Μετά την ολοκλήρωση του έκτακτου Υπουργικού Συμβουλίου, και κληθείς να σχολιάσει χθεσινές του δηλώσεις στην κοινοβουλευτική Επιτροπή Ελέγχου για το θέμα, ο Υπουργός είπε ότι αυτό που είχε πει χθες στη Βουλή μετά από συγκεκριμένη ερώτηση είναι ότι «μελετάται το ενδεχόμενο και όχι κατ’ ανάγκη μέσω διατάγματος, διότι υπάρχουν κάποιες νομοθεσίες στην εθνική νομοθεσία, αλλά παράλληλα υπάρχει και η ευρωπαϊκή νομοθεσία, στην οποία πιθανόν να καταλήξουμε σε κάτι το οποίο να δώσει μια λύση».

«Αυτό όμως μελετάται και δεν πρέπει να θεωρείται ότι είναι υπόσχεση» κατέληξε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ ThemaPoll: Η δυναμική ανάκαμψη του Νίκου Χριστοδουλίδη και η αφετηρία για το 2028

ΑΝΑΛΥΣΗ ThemaPoll: Η δυναμική ανάκαμψη του Νίκου Χριστοδουλίδη και η αφετηρία για το 2028

Τα συμπεράσματα που εξάγονται από την πρόσφατη διαδικτυακή έρευνα του ThemaOnline είναι ενδιαφέροντα ως προς την πορεία της Κυβέρνησης αλλά και την αντίληψη των πολιτών. Οι 2.613 πολίτες που ψήφισαν στο ThemaonlinePoll,  αποδίδουν μια σαφή αποτύπωση της πολιτικής πραγματικότητας σήμερα στη χώρα μας.

BEST OF TOTHEMAONLINE