ThemaOnlinePoll: Δύο χρόνια διακυβέρνησης Χριστοδουλίδη – Η γνώμη σας μετράει
Δύο χρόνια κλείνουν στις 12 Φεβρουαρίου από την ανάδειξη του Νίκου Χριστοδουλίδη ως νικητή στις Προεδρικές Εκλογές του 2023.
Υπενθυμίζεται ότι ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Φαρχάν Χακ ανέφερε πως στις 10 Φεβρουαρίου η κ. ΝτιΚάρλο θα συναντηθεί με τους δυο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ, προσθέτοντας πως "θα συζητήσουν την πορεία προς τα εμπρός στο Κυπριακό, στο πλαίσιο της προετοιμασίας μιας άτυπης συνάντησης σε διερευρυμένη μορφή".
"Επιπρόσθετα, η κ. ΝτιΚάρλο θα επικεντρωθεί στο έργο της αποστολής καλών υπηρεσιών του ΓΓ και θα συναντηθεί με εκπροσώπους της κοινωνίας των πολιτών, συμπεριλαμβανομένων ομάδων νεολαίας και γυναικών", ανέφερε ο κ. Χακ.
Πρόσθεσε πως μετά την επίσκεψή της στην Κύπρο, η κ. ΝτιΚάρλο θα έχει συναντήσεις στην Αθήνα στις 12 Φεβρουαρίου και στην Άγκυρα στις 13 Φεβρουαρίου, για συζητήσεις για το Κυπριακό, καθώς και για άλλες καίριες περιφερειακές και παγκόσμιες εξελίξεις.
Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, ενώ νωρίτερα, και συγκεκριμένα στις 1030 θα δει τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.
Το απόγευμα της Δευτέρας η κ. Ντι Κάρλο θα συναντήσει ομάδα γυναικών στο Λήδρα Πάλας.
Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης εξέφρασε την ετοιμότητά του να παραστεί σε κοινή συνάντηση με την κ. ΝτιΚάρλο και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις