ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Όλο το παρασκήνιο και τα νέα δεδομένα με Μυτίδη

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Όλο το παρασκήνιο και τα νέα δεδομένα με Μυτίδη

Πάρα πολλές είναι πλέον οι πιθανότητες ο Νέστωρας Μυτίδης να συνεχίσει να φοράει την φανέλα της ΑΕΚ για πολλά χρόνια ακόμη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Themasports, ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή θα βρίσκεται αύριο (1/11) το μεσημέρι στην Κύπρο όπου θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Ομόνοια από τις κερκίδες του ΓΣΖ, ενώ την Δευτέρα θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της ομάδας Άντρο Καραπατάκη.

Διαβάστε επίσης την themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

Δραματικές είναι οι στιγμές από την πολύ δύσκολη η κατάσταση στην μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε από ττην κοινότητα Μαλιάς στην επαρχία Λεμεσού και πλέον έχει επεκταθεί μεταξύ των κοινοτήτων Ομόδους, Άρσους και Βάσας. Συγκεκριμένα ισχυρές δυνάμεις, περιλαμβανομένων οκτώ πτητικών μέσων επιχειρούν στην περιοχή Μαλιάς- Ομόδους- Βάσας στην οποία μαίνεται πυρκαγιά ενώ γίνονται διασώσεις και μετακινήσεις πολιτών, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή. Στο σημείο μεταβαίνει και ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Μάριος Χαρτσιώτης. Η πυρκαγιά κατευθύνεται προς την Κοινότητα Βουνί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι επηρεάζονται κατοικίες. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία προχωρά με εκκενώσεις στην Κοινότητα Βουνί και η Πολιτική Άμυνα με εκκενώσεις στην Κοινότητα Ποταμιού. Έπιπρόσθετες δυνάμεις στην πυρκαγιά από Λάρνακα, Πάφο και ΕΜΑΚ Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE