Ζημιές σε γραφείο Ευημερίας: Ξανά στο δικαστήριο ο 25χρονος - Πήγε πάλι να κοιμηθεί εκεί

Ζημιές σε γραφείο Ευημερίας: Ξανά στο δικαστήριο ο 25χρονος - Πήγε πάλι να κοιμηθεί εκεί

Δεν πέρασε ούτε μία μέρα από την απόφαση του δικαστηρίου για επιβολή προστίμου στον 25χρονο Σομαλό που προκάλεσε ζημιές στο γραφείο Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας στους Αγίους Αναργύρους Λάρνακας, το απόγευμα της Τρίτης (4/2) και δημιουργήθηκε νέο περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος μετέβη και πάλι χθες στο ίδιο Γραφείο Ευημερίας για να κοιμηθεί εκεί. Μάλιστα φαίνεται να απείλησε και τον security που βρισκόταν εκεί.

Η Αστυνομία του πέρασε ξανά χειροπέδες και σήμερα το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.

Αναμένεται η απόφαση του Δικαστηρίου.

ΝΕΟΤΕΡΟ: Ο Σομαλός εν τέλει έμεινε υπό κράτηση μέχρι την επιβολή ποινής από το Δικαστήριο. Θα παρουσιαστεί εκ νέου στις 13/2. Γίνονται προσπάθειες για να γίνουν διαδικασίες απέλασης του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE