Δύο τραυματίες από πυρά αστυνομικών σε σιδηροδρομικό σταθμό στο Παρίσι - Άνδρας ζωγράφισε σβάστικα και τους απείλησε με όπλο

Δύο τραυματίες από πυρά αστυνομικών σε σιδηροδρομικό σταθμό στο Παρίσι - Άνδρας ζωγράφισε σβάστικα και τους απείλησε με όπλο

Αστυνομικοί του τμήματος ασφάλειας σιδηροδρόμων πυροβόλησαν και τραυμάτισαν σήμερα δύο άτομα, μεταξύ των οποίων έναν άνδρα που έκανε γκράφιτι μια σβάστικα σε σιδηροδρομικό σταθμό του Παρισιού, και στη συνέχεια έβγαλε όπλο, τόνισε αστυνομική πηγή στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Σε έλεγχο των αστυνομικών, ο άνδρας που ζωγράφιζε με σπρέι μια σβάστικα, έβγαλε όπλο.

Αστυνομικοί της υπηρεσίας ασφάλειας σιδηροδρόμων απάντησαν πυροβολώντας με τα υπηρεσιακά τους όπλα, τόνισε η πηγή.

Ο άνδρας και άλλο ένα άτομο τραυματίστηκαν.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE