Τον «τσάκωσαν» με δύο κιλά κάνναβη – Χειροπέδες σε 57χρονο - Φωτογραφία

Τον «τσάκωσαν» με δύο κιλά κάνναβη – Χειροπέδες σε 57χρονο - Φωτογραφία

Η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών (ΥΚΑΝ) προχώρησε στη σύλληψη άνδρα ηλικίας 57 ετών, στη Λάρνακα, μετά τον εντοπισμό και την κατάσχεση ποσότητας κάνναβης βάρους περίπου δύο κιλών.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχου στο όχημα του υπόπτου, χθες το απόγευμα σε περιοχή της Λάρνακας, εντοπίστηκαν τόσο στην κατοχή του, όσο και στο αυτοκίνητό του, δύο συσκευασίες που περιείχαν δύο περίπου κιλά κάνναβης, καθώς επίσης και μικρή ποσότητα κοκαΐνης.

Ο 57χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Αμμοχώστου) συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Η αμερικανική Πρεσβεία στη Λευκωσία καλωσόρισε στην Κύπρο τους δέκα εμπειρογνώμονες από τις ΗΠΑ που θα διερευνήσουν και θα αξιολογήσουν, κατόπιν αιτήματος της Λευκωσίας, τη διαχείριση της πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, εξαίροντας τη συνεργασία ΗΠΑ-Κύπρου ως εταίρων που "αλληλοϋποστηρίζονται σε περιόδους κρίσης".