Συνεχίζει το κυνήγι επενδύσεων η Κυβέρνηση – Πάει Νέα Υόρκη ο Δημητριάδης

Συνεχίζει το κυνήγι επενδύσεων η Κυβέρνηση – Πάει Νέα Υόρκη ο Δημητριάδης

Επίσκεψη του υπουργού Μεταφορών Μάριου Δημητριάδη στη Νέα Υόρκη

Επίσκεψη στη Νέα Υόρκη από τις 4 έως τις 7 Νοεμβρίου για επαφές με αμερικανικές εταιρείες και επιχειρηματίες θα πραγματοποιήσει ο Υπουργός Επικοινωνιών, Μεταφορών και Έργων της Δημοκρατίας, Μάριος Δημητριάδης.

Την Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου, ο Κύπριος υπουργός θα παραστεί σε δεξίωση που διοργανώνεται από το υπουργείο, σε συνεργασία με τον Κυπριακό Οργανισμό Προώθησης Επενδύσεων ( CIPA ), στο ξενοδοχείο Waldorf Astoria του Μανχάταν, με στόχο την προώθηση της Κυπριακής σημαίας και της Κύπρου ως Διεθνούς Ναυτιλιακού Κέντρου.

Την Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου, ο κ. Δημητριάδης θα παρακαθίσει σε δείπνο που διοργανώνουν η Ομοσπονδία Κυπρο-αμερικανικών Οργανώσεων και η ΠΣΕΚΑ.

Τέλος την Παρασκευή το πρωί θα επισκεφθεί το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, στις 2:30 μ.μ. θα έχει συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Δημήτριο και αργότερα θα παραχωρήσει στο Κυπριακό Σπίτι συνέντευξη στα ομογενειακά μέσα ενημέρωσης.

Πηγή ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Live εικόνα: Παρουσιάζουν τις εισηγήσεις για τον φορολογικό μετασχηματισμό στο Προεδρικό

Live εικόνα: Παρουσιάζουν τις εισηγήσεις για τον φορολογικό μετασχηματισμό στο Προεδρικό

Παρουσιάζονται σε ειδική εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο οι εισηγήσεις των εμπειρογνωμόνων της Κυβέρνησης για ένα ολοκληρωμένο φορολογικό μετασχηματισμό, στην οποία θα απευθύνει χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE