Τον «έκαψε» μαρτυρία για διαρρήξεις και εμπρησμό - Χειροπέδες σε 28χρονο

Τον «έκαψε» μαρτυρία για διαρρήξεις και εμπρησμό - Χειροπέδες σε 28χρονο

Στη σύλληψη 28χρονου προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης τεσσάρων υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών και μίας υπόθεσης εμπρησμού, που διαπράχθηκαν στην Πάφο.

Εναντίον του 28χρονου, προέκυψε μαρτυρία ότι εμπλέκεται σε τρεις υποθέσεις διαρρήξεων υποστατικών και κλοπών, που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 29-31 Ιανουαρίου, 2025, όπου κλάπηκε το συνολικό χρηματικό ποσό των 1.600 ευρώ.

Επίσης, ο 28χρονος, φέρεται να εμπλέκεται και σε υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής που διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 20-23 Ιανουαρίου, 2025, όπου κλάπηκε ένα αυτοκίνητο.

Το εν λόγω αυτοκίνητο, εντοπίστηκε να φλέγεται σήμερα τα ξημερώματα, σε περιοχή της Πάφου, ενώ όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια.

Το ΤΑΕ Πάφου και ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας συνεχίζουν τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE