Τον «έκαψε» μαρτυρία για διαρρήξεις και εμπρησμό - Χειροπέδες σε 28χρονο

Τον «έκαψε» μαρτυρία για διαρρήξεις και εμπρησμό - Χειροπέδες σε 28χρονο

Στη σύλληψη 28χρονου προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης τεσσάρων υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών και μίας υπόθεσης εμπρησμού, που διαπράχθηκαν στην Πάφο.

Εναντίον του 28χρονου, προέκυψε μαρτυρία ότι εμπλέκεται σε τρεις υποθέσεις διαρρήξεων υποστατικών και κλοπών, που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 29-31 Ιανουαρίου, 2025, όπου κλάπηκε το συνολικό χρηματικό ποσό των 1.600 ευρώ.

Επίσης, ο 28χρονος, φέρεται να εμπλέκεται και σε υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής που διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 20-23 Ιανουαρίου, 2025, όπου κλάπηκε ένα αυτοκίνητο.

Το εν λόγω αυτοκίνητο, εντοπίστηκε να φλέγεται σήμερα τα ξημερώματα, σε περιοχή της Πάφου, ενώ όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια.

Το ΤΑΕ Πάφου και ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας συνεχίζουν τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Η Κύπρος εκφράζει τη βαθιά εκτίμησή της για την στάση αρχών της Αυστραλίας στο Κυπριακό και τη διαρκή υποστήριξή της στην κυριαρχία, την ενότητα και την εδαφική ακεραιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την Παρασκευή, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Ύπατης Αρμοστή της Κοινοπολιτείας της Αυστραλίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Emily Louise Pugin.

BEST OF TOTHEMAONLINE