Τον «έκαψε» μαρτυρία για διαρρήξεις και εμπρησμό - Χειροπέδες σε 28χρονο

Τον «έκαψε» μαρτυρία για διαρρήξεις και εμπρησμό - Χειροπέδες σε 28χρονο

Στη σύλληψη 28χρονου προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης τεσσάρων υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών και μίας υπόθεσης εμπρησμού, που διαπράχθηκαν στην Πάφο.

Εναντίον του 28χρονου, προέκυψε μαρτυρία ότι εμπλέκεται σε τρεις υποθέσεις διαρρήξεων υποστατικών και κλοπών, που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 29-31 Ιανουαρίου, 2025, όπου κλάπηκε το συνολικό χρηματικό ποσό των 1.600 ευρώ.

Επίσης, ο 28χρονος, φέρεται να εμπλέκεται και σε υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής που διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 20-23 Ιανουαρίου, 2025, όπου κλάπηκε ένα αυτοκίνητο.

Το εν λόγω αυτοκίνητο, εντοπίστηκε να φλέγεται σήμερα τα ξημερώματα, σε περιοχή της Πάφου, ενώ όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια.

Το ΤΑΕ Πάφου και ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας συνεχίζουν τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προσκαλέσαμε τον Ερντογάν στην άτυπη Σύνοδο της ΕΕ αλλά δεν ήταν θετικός»

ΠτΔ: «Προσκαλέσαμε τον Ερντογάν στην άτυπη Σύνοδο της ΕΕ αλλά δεν ήταν θετικός»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αποκάλυψε ότι η Κύπρος έχει αποστείλει πρόσκληση στον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να συμμετάσχει στο άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στην Κύπρο ή, εναλλακτικά, να εκπροσωπηθεί από τον Υπουργό Εξωτερικών ή τον Υφυπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων σε άτυπες συνεδριάσεις του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων. Ωστόσο, όπως διευκρίνισε ο ίδιος, σε αποκλειστική συνέντευξη στον Νίκο Λούρδα για λογαριασμό του ΣΚΑΪ, η πρώτη αντίδραση από τουρκικής πλευράς δεν ήταν θετική, χωρίς ωστόσο αυτό να σταματά τις προσπάθειες της Λευκωσίας για θετικές εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE