Νέα τραγωδία: «Έσβησε» 16χρονος μοτοσικλετιστής – Προσέκρουσε σε πεζοδρόμιο

Νέα τραγωδία: «Έσβησε» 16χρονος μοτοσικλετιστής – Προσέκρουσε σε πεζοδρόμιο

Δεύτερη τραγωδία στην άσφαλτο εκτυλίχθηκε χθες βράδυ στα Λιβάδια της επαρχίας Λάρνακας.

Σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη χθες βράδυ στην επαρχία Λάρνακας, έχασε τη ζωή του ο Χρίστος Παναγή, 16 ετών, από τη Λάρνακα.

Γύρω στις 10.30μ.μ. ο Παναγή οδηγούσε μοτοποδήλατο, στην οδό Ευξείνου Πόντου, στα Λειβάδια. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το μοτοποδήλατο προσέκρουσε στο πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να συρθεί στο έδαφος.

Ο 16χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η Τροχαία Λάρνακας διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε καθώς έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 16χρονος Άρης Παπαχαραλάμπους, που είχε παρασυρθεί από μεθυσμένο οδηγό ενώ οδηγούσε το σκούτερ του, στις 7 Αυγούστου στην Αγλατζιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE