Νέα τραγωδία: «Έσβησε» 16χρονος μοτοσικλετιστής – Προσέκρουσε σε πεζοδρόμιο

Νέα τραγωδία: «Έσβησε» 16χρονος μοτοσικλετιστής – Προσέκρουσε σε πεζοδρόμιο

Δεύτερη τραγωδία στην άσφαλτο εκτυλίχθηκε χθες βράδυ στα Λιβάδια της επαρχίας Λάρνακας.

Σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη χθες βράδυ στην επαρχία Λάρνακας, έχασε τη ζωή του ο Χρίστος Παναγή, 16 ετών, από τη Λάρνακα.

Γύρω στις 10.30μ.μ. ο Παναγή οδηγούσε μοτοποδήλατο, στην οδό Ευξείνου Πόντου, στα Λειβάδια. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το μοτοποδήλατο προσέκρουσε στο πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να συρθεί στο έδαφος.

Ο 16χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η Τροχαία Λάρνακας διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Βασιλιάς Γουλιέλμος: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του με τον ΠτΔ -  Εξήρε τον ρόλο Κύπρου για μεταναστευτικό

Βασιλιάς Γουλιέλμος: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του με τον ΠτΔ - Εξήρε τον ρόλο Κύπρου για μεταναστευτικό

Τον ρόλο της Κύπρου στην περιοχή, ως γέφυρας της Ευρώπης στο σταυροδρόμι Μέσης Ανατολής και Βορείου Αφρικής, εξήρε ο Βασιλιάς της Ολλανδίας Γουλιέλμος Αλέξανδρος, στη διάρκεια των κοινών δηλώσεων με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, την Τρίτη, σημειώνοντας ότι η Κύπρος αντιλαμβάνεται τα προβλήματα και τα θέματα που προκύπτουν στην περιοχή αυτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE