Ο Μπομπ Μενέντεζ καταδικάστηκε σε 11 χρόνια φυλάκιση για τις υποθέσεις δωροδοκίας

Ο Μπομπ Μενέντεζ καταδικάστηκε σε 11 χρόνια φυλάκιση για τις υποθέσεις δωροδοκίας

Ο πρώην γερουσιαστής των ΗΠΑ Μπομπ Μενέντεζ καταδικάστηκε σε 11 χρόνια φυλάκισης για διαφθορά. 

Ο 70χρονος Μενέντεζ, γερουσιαστής από το Νιου Τζέρσεϊ με τρεις θητείες, κρίθηκε πέρυσι ένοχος από ενόρκους σε δικαστήριο του Μανχάταν για 16 κατηγορίες διαφθοράς, μεταξύ των οποίων δωροδοκία, εκβιασμός και δράση ως ξένος πράκτορας.

Παραιτήθηκε από τη Γερουσία λίγο μετά την καταδίκη του.

Από πολυετή έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο Μενέντεζ είχε δεχθεί δωροδοκίες με τη μορφή μετρητών και ράβδων χρυσού, με αντάλλαγμα να βοηθήσει τις κυβερνήσεις του Κατάρ και της Αιγύπτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

Χωρίς ενεργά μέτωπα φωτιάς ξημέρωσε σήμερα η Λεμεσός, ωστόσο ο φόβος για επικίνδυνες αναζωπυρώσεις παραμένει έντονος. Οι κάτοικοι των πυρόπληκτων κοινοτήτων πέρασαν ακόμη μία νύχτα χωρίς ηλεκτροδότηση και υδροδότηση, την ώρα που καταγράφονται καταγγελίες για πλιάτσικο σε εγκαταλελειμμένα σπίτια και υποστατικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE