Ο Μπομπ Μενέντεζ καταδικάστηκε σε 11 χρόνια φυλάκιση για τις υποθέσεις δωροδοκίας

Ο Μπομπ Μενέντεζ καταδικάστηκε σε 11 χρόνια φυλάκιση για τις υποθέσεις δωροδοκίας

Ο πρώην γερουσιαστής των ΗΠΑ Μπομπ Μενέντεζ καταδικάστηκε σε 11 χρόνια φυλάκισης για διαφθορά. 

Ο 70χρονος Μενέντεζ, γερουσιαστής από το Νιου Τζέρσεϊ με τρεις θητείες, κρίθηκε πέρυσι ένοχος από ενόρκους σε δικαστήριο του Μανχάταν για 16 κατηγορίες διαφθοράς, μεταξύ των οποίων δωροδοκία, εκβιασμός και δράση ως ξένος πράκτορας.

Παραιτήθηκε από τη Γερουσία λίγο μετά την καταδίκη του.

Από πολυετή έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο Μενέντεζ είχε δεχθεί δωροδοκίες με τη μορφή μετρητών και ράβδων χρυσού, με αντάλλαγμα να βοηθήσει τις κυβερνήσεις του Κατάρ και της Αιγύπτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Ο ΠτΔ έχει καθαρά χέρια, εδώ σκέφτεται αν θα πάει σε ένα εστιατόριο» - Η κόντρα με ΑΚΕΛ και η απάντηση Στεφάνου

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Ο ΠτΔ έχει καθαρά χέρια, εδώ σκέφτεται αν θα πάει σε ένα εστιατόριο» - Η κόντρα με ΑΚΕΛ και η απάντηση Στεφάνου

Κατηγορηματική διάψευση κάθε υπαινιγμού περί διαφθοράς εκπέμπει το Προεδρικό περιβάλλον του Νίκου Χριστοδουλίδη.Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, διαβεβαίωσε ότι ο Πρόεδρος ασκεί τα καθήκοντά του με απόλυτη εντιμότητα, τονίζοντας πως είναι βέβαιος ότι κατά την αποχώρησή του από το αξίωμα δεν θα υπάρξει καμία σκιά εις βάρος του.

BEST OF TOTHEMAONLINE