Όπως αναφέρει η Αστυνομία, σύμφωνα με 44χρονη υπάλληλο, οι δυο κουκουλοφόροι εισήλθαν στο περίπτερο γύρω στις 3:00 και υπό την απειλή μεταλλικού εργαλείου απέσπασαν χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Τη σκηνή επισκέφθηκαν μέλη της Αστυνομίας και προέβησαν σε επιτόπιες εξετάσεις.
Σύμφωνα με την περιγραφή που δόθηκε στους αστυνομικούς ανακριτές, ο πρώτος άνδρας φορούσε φούτερ με κουκούλα χρώματος μαύρου, μαύρο παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια, ενώ ο δεύτερος φορούσε γκρίζο φούτερ με κουκούλα και γάντια στα χέρια, γκρίζα φόρμα και μαύρα αθλητικά παπούτσια.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έρικας Καβάζη που προβλήκε στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του ALPHA Kύπρου, οι Αρχές βλέπουν σύνδεση με άλλη ληστεία περιπτέρου στη Λεμεσό, στον Άγιο Αθανάσιο τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου. Ο σωματότυπος τους και ο τρόπος δράσης στη γειτονική περιοχή οδηγούν σ’ αυτό το συμπέρασμα.
Την σύνδεση του 31χρονο Ελλαδίτη ομογενή από τη Γεωργία με τις πινακίδες του κλοπιμαίου οχήματος που χρησιμοποιήθηκε στην υπόθεση δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους, παρουσίασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ο ανακριτής της υπόθεσης.