Κουκουλοφόροι «μπούκαραν» σε περίπτερο - Πρόταξε μεταλλικό εργαλείο και απέσπασε χρηματικό ποσό

Κουκουλοφόροι «μπούκαραν» σε περίπτερο - Πρόταξε μεταλλικό εργαλείο και απέσπασε χρηματικό ποσό

Γύρω στις 3 τα ξημερώματα σήμερα, ενώ 44χρονη υπάλληλος περιπτέρου στη Γερμασόγεια, βρισκόταν εντός του περιπτέρου, εισήλθαν σε αυτό δύο άγνωστα πρόσωπα, τα οποία είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες.

Ακολούθως, αφού ο ένας από τους δύο, προέταξε μεταλλικό εργαλείο στη 44χρονη, απέσπασε χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Τη σκηνή επισκέφθηκαν μέλη της Αστυνομίας και προέβησαν σε επιτόπιες εξετάσεις.

Σύμφωνα με την περιγραφή που δόθηκε στην Αστυνομία, ο πρώτος ύποπτος φορούσε φούτερ με κουκούλα χρώματος μαύρου, μαύρο παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια, ενώ ο δεύτερος ύποπτος φορούσε γκρίζο φούτερ με κουκούλα και γάντια στα χέρια, γκρίζα φόρμα και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE