Δεν εξέδωσε προειδοποιήσεις προς Ισραηλινούς, λέει η Πρεσβεία Ισραήλ στην Κύπρο

Δεν εξέδωσε προειδοποιήσεις προς Ισραηλινούς, λέει η Πρεσβεία Ισραήλ στην Κύπρο

Αρνείται δημοσίευμα ότι εξέδωσε σοβαρές προειδοποιήσεις ασφαλείας προς Ισραηλινούς πολίτες στο νησί, λέει η Πρεσβεία του Ισραήλ στην Κύπρο σε ανακοίνωσή της.

Η Πρεσβεία δηλώνει ότι «αρνείται κατηγορηματικά το ψευδές και παραπλανητικό δημοσίευμα που υποδηλώνει ότι εξέδωσε σοβαρές προειδοποιήσεις ασφαλείας προς Ισραηλινούς πολίτες στο νησί».

Όπως αναφέρει, δεν έχει εκδώσει τέτοιες οδηγίες ή προειδοποιήσεις «σε κανένα σημείο», σημειώνοντας ότι σχετικό δημοσίευμα είναι ένα «πλήρες κατασκεύασμα χωρίς καμία βάση στην πραγματικότητα».

«Είναι λυπηρό και ατυχές το γεγονός ότι τα ειδησεογραφικά μέσα δημοσιεύουν μη επαληθευμένους και ψευδείς ισχυρισμούς χωρίς να ζητούν επιβεβαίωση από αξιόπιστες πηγές», αναφέρει.

Τέτοιες αναφορές όχι μόνο παραπλανούν τους αναγνώστες αλλά μπορούν να προκαλέσουν περιττό συναγερμό στο κοινό, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναδημοσίευσε συνέντευξη του ΠτΔ ο Τραμπ: «Μεγάλο εμπόδιο» ο Ερντογάν στο Κυπριακό - Μόνη εκτός συνεργασιών η Τουρκία

Αναδημοσίευσε συνέντευξη του ΠτΔ ο Τραμπ: «Μεγάλο εμπόδιο» ο Ερντογάν στο Κυπριακό - Μόνη εκτός συνεργασιών η Τουρκία

Σαφές μήνυμα για τον στρατηγικό προσανατολισμό της Κύπρου προς τις Ηνωμένες Πολιτείες έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στο Breitbart News, η οποία αναδημοσιεύθηκε και από τον λογαριασμό του Ντόναλντ Τραμπ στο Truth Social.

BEST OF TOTHEMAONLINE