Βουλευτικές Εκλογές: Ιδού όλοι οι υποψήφιοι ανά επαρχία - Τα ποσοστά γυναικών και οι ανεξάρτητοι
O Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει, ότι σήμερα υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για τις Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026.

Μιλώντας στο Πρωινό Δρομολόγιο, ανέφερε ότι ο γιατρός - οι υπηρεσίες του οποίου τερματίστηκαν χθες - εργαζόταν στον ΟΚΥπΥ για ένα χρόνο, χωρίς να έχει ολοκληρώσει τη δεκαοκτάμηνη δοκιμαστική περίοδο.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Καταγγελία για χρηματισμό: Άμεσος τερματισμός των υπηρεσιών του γιατρού – Τι απαντά ο ΟΚΥπΥ
Ο κ. Χαριλάου είπε ότι η καταγγελία η οποία έγινε από οικείους του θανόντος στο υπουργείο Υγείας, διαβιβάστηκε στον Οργανισμό τέλος της περασμένης εβδομάδας και διερευνήθηκε αμέσως. Σημείωσε ότι χθες ήταν προγραμματισμένη η συνάντηση με τον εν λόγω γιατρό, ώστε να ενημερωθεί για την απόφασή απόλυσής του.
Ο Χαράλαμπος Χαριλάου τόνισε ότι, "από την στιγμή που οι γιατροί αμείβονται από τον ΟΚΥπΥ, δεν έχουν κανένα δικαίωμα να ζητήσουν έστω και ένα ευρώ από ασθενή".
ΠΗΓΗ: Riknews.com.cy
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




