Συναγερμός στις Αρχές: Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας στη Λεμεσό - Τι διερευνά η Αστυνομία

Συναγερμός στις Αρχές: Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας στη Λεμεσό - Τι διερευνά η Αστυνομία

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές μετά από τον εντοπισμό νεκρού προσώπου το βράδυ της Δευτέρας (27/1), σε ανοιχτή περιοχή στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 21:00 λήφθηκε κλήση για εντοπισμό άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του, σε ανοιχτό χώρο στη Μέσα Γειτονιά στη Λεμεσό.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, καθώς και ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον άνδρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του. 

Τα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να διακριβωθούν από τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του, με την Αστυνομία να διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE