Πράξη κοινωνικής ευθύνης από METRO και COCO-MAT - Δωρεά ειδικών μαξιλαριών στον αιματολογικό Θάλαμο του ΓΝ Λευκωσίας

Πράξη κοινωνικής ευθύνης από METRO και COCO-MAT - Δωρεά ειδικών μαξιλαριών στον αιματολογικό Θάλαμο του ΓΝ Λευκωσίας

Με σκοπό να ενισχύσουν την ποιότητα ζωής των ασθενών και να προσφέρουν ανακούφιση σε δύσκολες στιγμές, τα METRO σε συνεργασία με την εταιρεία COCO-MAT προχώρησαν σε προσφορά ανατομικών μαξιλαριών και ειδικών αντιαλλεργικών μαξιλαροθήκων υψίστης ποιότητας στον Αιματολογικό Θάλαμο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Τα ειδικά μαξιλάρια μαζί με τις αντιαλλεργικές μαξιλαροθήκες παρέδωσε ο διευθυντής METRO Στροβόλου κ. Μιχάλης Μιχαήλ στους επικαθήκοντες ιατρούς και νοσηλευτές του Αιματολογικού Θαλάμου του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας τον περασμένο Δεκέμβριο.

Οι δυο εταιρείες θέλησαν από κοινού να προσφέρουν στους ασθενείς λίγη ανακούφιση, προσφέροντας τους καλύτερες συνθήκες ύπνου και αποκατάστασης κατά τη διάρκεια της θεραπείας τους. Η δωρεά αυτή εντάσσεται στις δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης των METRO και της COCO-MAT και αντικατοπτρίζει τη δέσμευση τους για υποστήριξη της κοινότητας και των ανθρώπων που τους έχουν ανάγκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.