Απόπειρα φόνου στον Κόρνο: Οκτώ ημέρες κράτηση στον 24χρονο που συνελήφθη

Απόπειρα φόνου στον Κόρνο: Οκτώ ημέρες κράτηση στον 24χρονο που συνελήφθη

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης του 24χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες βράδυ σε σχέση με τη διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου στον Κόρνο, εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστηρίο Λάρνακας για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Η απόπειρα διαπράχθηκε στις 9 Ιανουαρίου 2025, στην επαρχία Λάρνακας, και συγκεκριμένα στον Κόρνο με θύμα 30χρονο.

Ο 24χρονος συνελήφθη χθες βράδυ σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας δυνάμει δικαστικού εντάλματος, το οποίο εκκρεμούσε εναντίον του. 

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας προχώρησε στην έκδοση διατάγματος κράτησης του 24χρονου για περίοδο 8 ημερών.  

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Η πολιτική σκηνή, έχει εισέλθει σε μια ιδιότυπη προεκλογική περίοδο, χωρίς επίσημη έναρξη. Κάτω από την επιφάνεια της θεσμικής κανονικότητας, τα κόμματα κινούνται ήδη με γνώμονα τις προεδρικές εκλογές του 2028, διαμορφώνοντας στρατηγικές, ανοίγοντας μέτωπα και επαναξιολογώντας συμμαχίες που μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν δεδομένες.

BEST OF TOTHEMAONLINE