Απόπειρα φόνου στον Κόρνο: Χειροπέδες στον 24χρονο καταζητούμενο

Απόπειρα φόνου στον Κόρνο: Χειροπέδες στον 24χρονο καταζητούμενο

Στη σύλληψη 24χρονου, προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου. Η απόπειρα διαπράχθηκε στις 9 Ιανουαρίου 2025, στην επαρχία Λάρνακας, με θύμα 30χρονο.

Ο 24χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος, το οποίο εκκρεμούσε εναντίον του. Για τον εντοπισμό του, η Αστυνομία είχε προχωρήσει στη δημοσίευση της φωτογραφίας και των προσωπικών του στοιχείων, στις 15 Ιανουαρίου 2025.

Όσον αφορά στην υπόθεση, σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 2μ.μ., της 9ης Ιανουαρίου, ο 30χρονος μετέβη σε περιοχή του χωριού Κόρνος, με σκοπό να συναντηθεί με άγνωστα του πρόσωπα, για την αγοραπωλησία ενός αυτοκινήτου. Εκεί τον προσέγγισε όχημα, από το οποίο εξήλθαν τέσσερις άντρες, δύο εκ των οποίων φέρονται να είχαν στην κατοχή τους πιστόλι.

Ο 30χρονος, εκκίνησε το αυτοκίνητό του για να διαφύγει και στην προσπάθειά του αυτή, δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο χέρι και την ωμοπλάτη.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Φόβοι για πόλεμο διαρκείας στη Μέση Ανατολή: Μπαράζ επιθέσεων και ενεργειακές αναταράξεις

LIVE: Φόβοι για πόλεμο διαρκείας στη Μέση Ανατολή: Μπαράζ επιθέσεων και ενεργειακές αναταράξεις

Φλέγεται για 10η μέρα η Μέση Ανατολή, ΗΠΑ και Ισραήλ συνεχίζουν να βομβαρδίζουν το Ιράν, ενώ οι IDF επιτίθενται διαρκώς στον Λίβανο. Το Ιράν απαντά με εκτοξεύσεις πυραύλων και drones προς χώρες του Κόλπου, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα σκληρύνει τα αντίποινά του. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE