Πώς έγινε το θανατηφόρο στη Λεμεσό – Αποκλειστικές φωτογραφίες από την μάζα σιδερικών

Πώς έγινε το θανατηφόρο στη Λεμεσό – Αποκλειστικές φωτογραφίες από την μάζα σιδερικών

Εντελώς άδικα φαίνεται να έχασε τη ζωή του ο 25χρονος νεαρός από το Κολόσσι που άφησε τα ξημερώματα της Παρασκευής 30/10 στη παραλιακή της Λεμεσού την τελευταία του πνοή.

Ρεπορτάζ: Ι. Μάντζιηπα

Επιμέλεια: T. Χριστοδούλου

Όπως αναφέρει η Αστυνομία ο 48χρονος οδηγός αυτοκινήτου ΒMW Χ6, ερχόταν από την παραλιακή λεωφόρο με κατεύθυνση την πόλη της Λεμεσού.

Στα φανάρια του εναερίου ο 48χρονος παραβίασε τον φωτεινό σηματοδότη με αποτέλεσμα να καρφώσει με ιλιγγιώδη ταχύτητα τον 25χρονο, ο οποίος βρισκόταν σταματημένος εντός του οχήματος του.

Νεκρός 25χρονος οδηγός μετά από θανατηφόρο δυστύχημα στη Λεμεσό

Από τη βίαιη σύγκρουση το όχημα στο οποίο επέβαινε ο 25χρονος εκτινάχτηκε στην απέναντι πλευρά για  περίπου δέκα μέτρα προσκρούοντας στα κάγκελα αφού πρώτα έκοψε τον φωτεινό σηματοδότη.

Ο 25χρονος βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Το όχημα του 48χρονου βρέθηκε ακινητοποιημένο λίγα μέτρα πιο κάτω με αντίθετη κατεύθυνση. Ο ίδιος μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική της Λεμεσού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 48χρονος πιθανόν να οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ. 

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE