Νεκρός 25χρονος οδηγός μετά από θανατηφόρο δυστύχημα στη Λεμεσό

Νεκρός 25χρονος οδηγός μετά από θανατηφόρο δυστύχημα στη Λεμεσό

Άλλος ένας νέος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, Το ΤhemaOnline, νεκρός είναι μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε γύρω στις 3:15 τα ξημερώματα της Παρασκευής 30/10, 25χρονος νεαρός από το Κολλόσι της Λεμεσού.

Το μοιραίο τροχαίο έγινε στην παραλιακή της Λεμεσού όταν 48χρονος οδηγός, φαίνεται να μην σταμάτησε στον φωτεινό σηματοδότη του εναέριου, με αποτέλεσμα να παρασύρει τον 25χρονο. 

ΕΚΤΑΚΤΟ: Θανατηφόρο δυστύχημα στη Λεμεσό – Ανακοίνωση της Αστυνομίας

Η τροχαία Λεμεσού διερευνά ακόμη τις συνθήκες που έγινε το τροχαίο δυστύχημα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Φορολογική μεταρρύθμιση: Στα €20.500 το αφορολόγητο - Στο 35% ο συντελεστής για εισόδημα πέραν των €80.000

Φορολογική μεταρρύθμιση: Στα €20.500 το αφορολόγητο - Στο 35% ο συντελεστής για εισόδημα πέραν των €80.000

Αύξηση του αφορολόγητου ορίου εισοδήματος για φυσικά πρόσωπα, κατά €1.000, στις €20.500, άνοιγμα των φορολογικών κλιμάκων και μεταφορά του ανωτέρου φορολογικού συντελεστή 35% σε φορολογητέο εισόδημα μεγαλύτερο των €80.000, προτείνουν οι εμπειρογνώμονες που παρουσίασαν το μεσημέρι, σε ειδική εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο, τις εισηγήσεις τους για ένα ολοκληρωμένο φορολογικό μετασχηματισμό.