Συναγερμός στο αεροδρόμιο Λάρνακας: Δεν προέκυψε οτιδήποτε εναντίον του 46χρονου
«Ελεύθερος» αφέθηκε ο ύποπτος άνδρας για τρομοκρατία που επέβαινε σε αεροσκάφος από την Μολδαβία.
Η έρευνα, η οποία διεξήχθη από βρετανική εταιρεία που ειδικεύεται στα είδη υγιεινής, αποκαλύπτει μερικά εντυπωσιακά στατιστικά στοιχεία σχετικά με τις πιο ιδιωτικές στιγμές κάθε ατόμου, ανεξάρτητα από το αν είναι σε σχέση. Οι δημόσιες τουαλέτες είναι ένα ζήτημα, καθώς το 57% των Βρετανών δήλωσαν ότι δυσκολεύονται να βρουν δημόσιες εγκαταστάσεις, σε σύγκριση με μόλις το 39% των Αμερικανών.
Όχι μόνο αυτό, αλλά πολλοί διστάζουν να επισκεφτούν μια τουαλέτα πέρα από τη δική τους. Συγκεκριμένα, οι Βρετανίδες κατέχουν την πρώτη θέση στο άγχος για τις δημόσιες τουαλέτες, με το 66% να αναφέρει δυσφορία σε σύγκριση με το 40% των ανδρών ομολόγων τους. Οι Αμερικανίδες, από την άλλη, ακολουθούν με 58% και οι Αμερικανοί άνδρες με 46%.
Και σε θέματα υγιεινής, όμως, φαίνεται πως αρκετές κοινές πρακτικές δε θεωρούνται δεδομένες. Το 8% των Αμερικανών παραδέχτηκε ότι δεν πλένει τακτικά την περιοχή του πρωκτού. Αυτό έχει και την ανάλογη επίδραση στις ερωτικές σχέσεις, εφόσον διαπιστώθηκε ότι το 85% των Βρετανών και το 82% των Αμερικανών θεωρούν την κακή υγιεινή μετά το μπάνιο απόλυτα απαγορευτική. Επιπλέον, το 1% των ερωτηθέντων από κάθε χώρα πιστεύει ότι το σκούπισμα δεν είναι πάντα απαραίτητο, γεγονός που μας βάζει σε σκέψεις.
Ακόμα μια απίστευτη διαπίστωση της έρευνας σχετικά με τις υγιεινές πρακτικές αφορούσε την αφόδευση μέσα στο ντους, που παραδέχτηκε ένας στους 20 ερωτηθέντες και από τις δύο χώρες! Εκπληκτικό είναι, επίσης, το εύρημα ότι καμία Βρετανίδα δεν παραδέχτηκε αυτή την πρακτική, ενώ το 5% των Αμερικανίδων και το 6-8% των ανδρών και από τα δύο έθνη το παραδέχτηκαν.
Αναφορικά με τις ηλικίες, το «χάσμα» γενεών δίνει περαιτέρω πληροφορίες για τη χρήση της τουαλέτας. Ειδικότερα, οι Βρετανοί της γενιάς X και της γενιάς Z έχουν το μεγαλύτερο άγχος σχετικά με τις δημόσιες τουαλέτες σε ποσοστό 66%, ενώ οι Αμερικανοί millennials προηγούνται στην εθνική κατάταξη του άγχους τους με ποσοστό 51%. Οι baby boomers, αντίθετα, και στις δύο χώρες αναφέρουν γενικά χαμηλότερα επίπεδα άγχους που σχετίζονται με την τουαλέτα.
ΠΗΓΗ: ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις