Ποταμιά: «Περίεργη» η εμπλοκή του Τ/κ στην υπόθεση
21.01.2025 - 09:11
Για το πρόσωπο το οποίο συνελήφθη στην Κερύνεια το οποίο φαίνεται να σχετίζεται με την υπόθεση της Ποταμιάς, αναφέρθηκε η δημοσιογράγος, Χατιτζέ Κέρλο, στην εκπομπή Alpha Καλημέρα.
Όπως σημείωσε, «είναι ένα πρόσωπο που οι Αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας δεν γνώριζαν την ύπαρξη του και που το ίδιο άτομο δηλώνει, μετέφερε τέσσερις αλλοδαπούς για να περάσουν στις ελεύθερες περιοχές».
Παράλληλα ανέφερε ότι, «η όλη υπόθεση φαίνεται να είναι περίεργη» και πρόσθεσε ότι «όπως δήλωσε αρχικά η λεγόμενη Αστυνομία έφερε σημάδια από σφαίρα και τότε εγέρθηκαν υποψίες και προχώρησαν στη σύλληψη του»
Ωστόσο, σημείωσε, «αργότερα δηλώθηκε ότι το αυτοκίνητο που βρισκόταν στη κατοχή του κατά την διάρκεια της διαφυγής του ήταν φρεσκομπογιατισμένο».
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε, το πρωί της Δευτέρας, 07 Απριλίου 2025, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Chevron κ. Mike Wirth και τον Πρόεδρο Διεθνούς Έρευνας και Παραγωγής κ. Clay Neff.
Αναμένουμε, συνέχισε, «με την λήξη της προσωποκράτησης του προσώπου που συνελήφθη από τις λεγόμενες αρχές τι θα τεθεί στο δικαστήριο».