ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε ηλικιωμένη γυναίκα από τον γιο της - Την χτυπούσε διαρκώς

Βόλος: Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε ηλικιωμένη γυναίκα από τον γιο της - Την χτυπούσε διαρκώς

Θύμα ξυλοδαρμού από τον 41χρονο γιό της έπεσε για πολλοστή φορά μια ηλικιωμένη γυναίκα. Η 73χρονη γρονθοκοπήθηκε από το παιδί της όταν πέταξε έξω από το σπίτι σακούλα με σκουπίδια που ο 41χρονος μάζεψε από τον δρόμο.

Θολωμένος από την χρήση ουσιών μετέφερε σκουπίδια μέσα στο σπίτι και όταν… εξαφανίστηκαν ξέσπασε στην μητέρα και σε άλλα συγγενικά του πρόσωπα. Το περιστατικό συνέβη την Τετάρτη και ο 41χρονος πριν εμφανιστεί στο σπίτι του είχε χτυπήσει αναίτια θαμώνα καφετέριας.

Την Τετάρτη, ο 41χρονος βρέθηκε σε ένα καφέ και ζήτησε χρήματα από έναν 71χρονο θαμώνα. Όταν εκείνος του αρνήθηκε, ο 41χρονος τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο και αποχώρησε. Λίγη ώρα αργότερα επέστρεψε στο σπίτι της μητέρας του με την οποία συγκατοικεί το τελευταίο τετράμηνο. Σύμφωνα με την κατάθεση της μητέρας, τους προηγούμενους μήνες ο γιος της έμενε στο σπίτι της νονάς του.

Ο καυγάς ξεκίνησε όταν ο 41χρονος εμφανίστηκε στο σπίτι με μία σακούλα σκουπίδια. Η ηλικιωμένη έκανε γενική καθαριότητα γιατί «μαγαρίστηκε» το σπίτι, ενώ δεν όταν η πρώτη φορά που ο γιός της άδειαζε σακούλες με σκουπίδια που μετέφερε από κάδους. Όταν ο κατηγορούμενος είδε ότι έλειπε η σακούλα, ρώτησε την μητέρα του πού την έκρυψε. Εκείνη του εξήγησε πως την είχε αφήσει έξω από το σπίτι και ο γιος της έχασε τα λογικά του. Απείλησε να την σκοτώσει, την κλωτσούσε, της έδινε γροθιές, έσπαζε ηλεκτρικά είδη, παράθυρα και έπιπλα, προκαλώντας ζημιές χιλιάδων ευρώ.

Κοιμάται μαζί με μαχαίρι κάτω από το μαξιλάρι του
Η μητέρα του, ενώπιον του δικαστηρίου, ανέφερε ότι ο γιος της είναι χρήστης ναρκωτικών και την ημέρα του περιστατικού κουβαλούσε μαζί του από το πρωί ένα μαχαίρι. Σύμφωνα με την ίδια, ο 41χρονος κοιμάται πάντα με μαχαίρι κάτω από το μαξιλάρι του. Η ίδια τόνισε πως, ο γιος της είναι επικίνδυνος και προκαλεί φόβο στην ίδια, στην νονά του που τον φιλοξενούσε, αλλά και στα παιδιά της και τα εγγόνια της.

Ο 41χρονος αρνήθηκε να απολογηθεί στο δικαστήριο, ζητώντας επανειλημμένα να απομακρυνθεί το μικρόφωνο από το εδώλιο προκειμένου να μην καταγραφούν στα πρακτικά αυτά που ήθελε να πει, κουνώντας συνεχώς σπασμωδικά το κεφάλι του. Όταν η πρόεδρος της έδρας του εξήγησε ότι ο νόμος του δίνει το πολύτιμο και σημαντικότερο δικαίωμα, αυτό της απολογίας, εκείνος αρνήθηκε και έκλεισε το στόμα του με το χέρι του.

Τελικώς, το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή, παράνομη κατοχή ναρκωτικών, παράνομη οπλοφορία, άρνηση εγκληματολογικής σήμανσης, και τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 36 μηνών χωρίς η έφεση να διατηρεί το ανασταλτικό της αποτέλεσμα λόγω της επικινδυνότητας του, διατάσσοντας την άμεση έκτισή της.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ενδεχόμενη διασπάθιση δημόσιου χρήματος στο ΡΙΚ - Πίνακας αξίας 4 χιλιάδων δώρο σε Υπουργό - Τι διερευνά η Επ. Ελέγχου

• «Υπάρχει άδεια Οικοδομής;» - Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα πολιτών αναφορικά με ανέγερση ξενοδοχείου σε παραλία της Λάρνακας

• Κίνδυνος για φωτιά - Αποσύρεται επικίνδυνος αυτόματος διακόπτης διαρροής από την κυπριακή αγορά - Δείτε φωτογραφία

• Ο όρος «φιλία» - Αυτοί είναι οι τρεις τύποι φιλίας που εξασφαλίζουν ειλικρινείς σχέσεις

• Κέντρα εστίασης: Ετοιμάζονται να υποδεχθούν τον «Βαλεντίνο» - Τα ειδικά μενού, οι τιμές και το πρόβλημα που πρωταγωνιστεί

• Έρχεται το S25 Edge - H Samsung ετοιμάζεται να «χτυπήσει» την Apple με το νέο της έξτρα λεπτό smartphone



Λετυμπιώτης: Μόνο στις συνομιλίες μπορεί να δημιουργηθεί θετικό κλίμα

Λετυμπιώτης: Μόνο στις συνομιλίες μπορεί να δημιουργηθεί θετικό κλίμα

Δεν είναι μέσα από τις όποιες δημόσιες συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών που μπορεί να δημιουργηθεί εκείνο το θετικό κλίμα που επιδιώκουμε, παρά στο τραπέζι του διαλόγου με ειλικρινή πολιτική βούληση, δήλωσε σήμερα στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top