Διευκρινίζει η ΑΕΛ: O «Δάσκαλος» του Χάβου δεν θα είναι γυμναστής

Διευκρινίζει η ΑΕΛ: O «Δάσκαλος» του Χάβου δεν θα είναι γυμναστής

Παρά τα όσα γράφονται στις αθλητικές ιστοσελίδες και μεταδόθηκαν από τα δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών ο 66χρονος Μπάμπης Μιχαηλίδης δεν προορίζεται για γυμναστής, θέση την οποία κατείχε κατά την κοινή θητεία του με τον Μάκη Χάβο στον Παναιτωλικό.

Σύμφωνα λοιπόν με ενημέρωση από την ΑΕΛ ο Μπάμπης Μιχαηλίδης πιθανότατα θα αναλάβει το πόστο του τεχνικού συνεργάτη (αναλυτή των αγώνων) του προπονητή της ΑΕΛ καθώς η εμπειρία του 66χρονου τεχνικού εκτιμάται ιδιαιτέρως από τον νέο προπονητή των γαλαζοκιτρίνων.

Ο κ. Mιχαηλίδης αποτελεί προσωπική επιλογή του κ. Χάβου, με τους δυο άντρες να συνδέει φιλία χρόνων, με τον προπονητή της ΑΕΛ να τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση στις ικανότητες του 66χρονου Ελλαδίτη συνεργάτη του

Που πάει η ΑΕΛ με έναν 66χρονο;

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE