LIKE ONLINE

40χρονη κλείδωσε τον άνδρα της στο σπίτι για 24 ώρες και τον ανάγκασε να κάνουν σεξ

40χρονη κλείδωσε τον άνδρα της στο σπίτι για 24 ώρες και τον ανάγκασε να κάνουν σεξ

Την κατηγορία του βιασμού του συζύγου της αντιμετωπίζει μία γυναίκα στη Νότια Κορέα.

Η 40χρονη Κιμ, όπως είναι το επίθετό της σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Yohan, είναι η πρώτη γυναίκα που κατηγορείται για βιασμό του συζύγου της στη συγκεκριμένη χώρα.

Το γραφείο του Εισαγγελέα στη Σεούλ υποστηρίζει ότι η συγκεκριμένη κλείδωσε τον 45χρονο άνδρα της στο σπίτι τους για 24 ώρες και τον ανάγκασε να κάνει σεξ μαζί της. Μάλιστα, κατηγορείται ότι βίασε το σύζυγό της για να εξασφαλίσει «απαλλακτικές αποδείξεις», τις οποίες σκόπευε να χρησιμοποιήσει στη διαδικασία του διαζυγίου, σύμφωνα με τον εισαγγελέα, χωρίς όμως αυτός να δώσει περισσότερες διευκρινήσεις.

Ο βιασμός μέσα στο γάμο θεωρείται έγκλημα στη Νότια Κορέα μόλις από το Μάιο του 2013. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις το ΟΗΕ από το 2011, υπάρχουν 127 χώρες που δεν έχουν προσαρμόσει τη νομοθεσία τους ώστε να ποινικοποιήσουν το συζυγικό βιασμό. Το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, η Ινδία και οι Μπαχάμες είναι ανάμεσα στις χώρες που κάτι τέτοιο θεωρείται νόμιμο, σύμφωνα με τον Independent.

Το 2014, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε ότι το 30% των γυναικών σε όλο τον κόσμο έχουν βιώσει σωματική και σεξουαλική βία από τους συντρόφους τους.



 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Φονος στην Ορμήδεια: Παραδόθηκε στις Βρετανικές Βάσεις ο φερόμενος δράστης - Λεπτομέρειες

Φονος στην Ορμήδεια: Παραδόθηκε στις Βρετανικές Βάσεις ο φερόμενος δράστης - Λεπτομέρειες

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες η Αστυνομία των Β.Βάσεων συνέλαβε τον ύποπτο για τη δολοφονία του Χαράλαμπου Κωνσταντινίδη στην Ορμήδεια, το βράδυ της Τρίτης (25/6).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top