Θεσσαλονίκη: 31χρονος κρίθηκε ένοχος για κατασκοπεία - Είχε φωτογραφίσει το αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Θεσσαλονίκη: 31χρονος κρίθηκε ένοχος για κατασκοπεία - Είχε φωτογραφίσει το αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Ένοχος για κατασκοπεία κρίθηκε ένας άνδρας 31 ετών, ο οποίος είχε εντοπιστεί στις 23 Δεκεμβρίου να φωτογραφίζει το αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 18 μηνών, την οποία μετέτρεψε προς 10 ευρώ ημερησίως, καθώς και χρηματική ποινή 1.000 ευρώ, ενώ αθωώθηκε για είσοδο σε απαγορευμένη ζώνη.

Ο άνδρας, ο οποίος έχει καταγωγή από την Ουκρανία αλλά έχει ελληνική ταυτότητα, είχε εντοπιστεί από αστυνομικούς να βγάζει φωτογραφίες τις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου, παρά τη σχετική απαγορευτική σήμανση.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE