Μέρα νεκροτομών – Τι αναφέρει ο ιατροδικαστής για το ζεύγος που κάηκε και τον νεκρό σε οικοδομή

Μέρα νεκροτομών – Τι αναφέρει ο ιατροδικαστής για το ζεύγος που κάηκε και τον νεκρό σε οικοδομή

Διενεργήθηκε σήμερα Πέμπτη 2 Ιανουαρίου η νεκροτομή του άτυχου ζεύγους που κάηκε ζωντανό στις 30 Δεκεμβρίου 2024.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τις εξετάσεις η πυρκαγιά ξέσπασε στην οικία τους λόγω βραχυκυκλώματος σε πολύπριζο.

Την νεκροτομή διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους. Λήφθηκαν δείγματα για εργαστηριακές εξετάσεις. Στόχος να επιβεβαιωθεί το γεγονός ότι το άτυχο ζεύγος εισέπνευσε διοξείδιο του άνθρακα.

Όσον αφορά τον 26χρονο Πολωνό, μόνιμο κάτοικο Κύπρου, ο οποίος έχασε τη ζωή του το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2024 από πτώση στο δάπεδο από μεγάλο ύψος σε οικοδομή στην Κισσόνεργα, η νεκροτομή επί της σορού του διενεργήθηκε επίσης σήμερα από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους.

Σύμφωνα με τη έκθεση η αιτία θανάτου είναι πολυτραυματισμός μετά από πτώση από ύψος. Παράλληλα, λήφθηκαν δείγματα για εργαστηριακές εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις