Νεκρός άντρας σε οικοδομή: Την Πέμπτη η νεκροτομή επί της σορού

Νεκρός άντρας σε οικοδομή: Την Πέμπτη η νεκροτομή επί της σορού

Την Πέμπτη στις 09:30 το πρωί θα διενεργηθεί από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους  η νεκροτομή επί της σορού του 26χρονου Πολωνού, μόνιμου κάτοικου Κύπρου, ο οποίος έχασε τη ζωή του το Σάββατο  από πτώση στο δάπεδο από μεγάλο ύψος σε οικοδομή στην Κισσόνεργα, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Μετά το ατύχημα αναστέλλονται οι εργασίες στην οικοδομή. Σύμφωνα με την Αστυνομία, από έρευνα που έγινε από το αρμόδιο κυβερνητικό τμήμα του Υπουργείου Εργασίας διαπιστώθηκε ότι κάποια απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας δεν τηρήθηκαν. Κατόπιν τούτου, εκδόθηκε ειδοποίηση αναστολής εργασιών  από το αρμόδιο κυβερνητικό τμήμα προς τον εργολάβο της οικοδομής. Οι αρχές εξετάζουν και το ενδεχόμενο έκδοσης και εξωδίκου προστίμου στον εργολάβο.

Η Αστυνομία ανακοίνωσε επίσημα ότι το θύμα είχε μαζί του τσάντα με διαρρηκτικά εργαλεία ενώ στον δεύτερο όροφο της οικοδομής από την οποία έπεσε είχαν βρεθεί κομμένα καλώδια και χαλκοσωλήνες. O νεκρός άντρας εντοπίστηκε στο πάτωμα καταπακτής ανελκυστήρα της ανεγειρόμενης διώροφης οικοδομής.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE