Νεκρός άντρας σε οικοδομή: Την Πέμπτη η νεκροτομή επί της σορού

Νεκρός άντρας σε οικοδομή: Την Πέμπτη η νεκροτομή επί της σορού

Την Πέμπτη στις 09:30 το πρωί θα διενεργηθεί από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους  η νεκροτομή επί της σορού του 26χρονου Πολωνού, μόνιμου κάτοικου Κύπρου, ο οποίος έχασε τη ζωή του το Σάββατο  από πτώση στο δάπεδο από μεγάλο ύψος σε οικοδομή στην Κισσόνεργα, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Μετά το ατύχημα αναστέλλονται οι εργασίες στην οικοδομή. Σύμφωνα με την Αστυνομία, από έρευνα που έγινε από το αρμόδιο κυβερνητικό τμήμα του Υπουργείου Εργασίας διαπιστώθηκε ότι κάποια απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας δεν τηρήθηκαν. Κατόπιν τούτου, εκδόθηκε ειδοποίηση αναστολής εργασιών  από το αρμόδιο κυβερνητικό τμήμα προς τον εργολάβο της οικοδομής. Οι αρχές εξετάζουν και το ενδεχόμενο έκδοσης και εξωδίκου προστίμου στον εργολάβο.

Η Αστυνομία ανακοίνωσε επίσημα ότι το θύμα είχε μαζί του τσάντα με διαρρηκτικά εργαλεία ενώ στον δεύτερο όροφο της οικοδομής από την οποία έπεσε είχαν βρεθεί κομμένα καλώδια και χαλκοσωλήνες. O νεκρός άντρας εντοπίστηκε στο πάτωμα καταπακτής ανελκυστήρα της ανεγειρόμενης διώροφης οικοδομής.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Στις επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό, αλλά και στις αντιδράσεις που προκάλεσε ο διορισμός του Νίκου Τορναρίτη ως απεσταλμένου του Προέδρου της Δημοκρατίας σε χώρες της Ασίας και της Αφρικής, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα».

BEST OF TOTHEMAONLINE