Επεισοδιακή καταδίωξη στη Λευκωσία: Όχημα συγκρούστηκε με υπηρεσιακή μοτοσικλέτα της Αστυνομίας

Επεισοδιακή καταδίωξη στη Λευκωσία: Όχημα συγκρούστηκε με υπηρεσιακή μοτοσικλέτα της Αστυνομίας

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές μετά από καταδίωξη που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (1/1) στο κέντρο της Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλος της Δύναμης έκανε σήμα σε όχημα να σταματήσει, ωστόσο ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η καταδίωξη του.

Ακολούθως, ο αστυνομικός καταδίωξε το όχημα με την υπηρεσιακή του μοτοσικλέτα και ανέκοψε τον οδηγό.

Σημειώνεται ότι, κατά την ακινητοποίηση του οχήματος, η μοτοσικλέτα του αστυνομικού φαίνεται να είχε επαφή με το όχημα, χωρίς ωστόσο να προκύψει σοβαρός τραυματισμός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

Στις 8 Μάϊου, στις 16.00, θα πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, ανακοίνωσε, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE