Άγριες διαθέσεις οπαδών στο «Αμμόχωστος» δείχνουν τα… ευρήματα της Αστυνομίας

Άγριες διαθέσεις οπαδών στο «Αμμόχωστος» δείχνουν τα… ευρήματα της Αστυνομίας

Ιδιαίτερα άγριες διαθέσεις είχε η μερίδα των οπαδών της Νέας Σαλαμίνας που μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ συγκεντρώθηκε έξω από το οίκημα του Συνδέσμου Φιλάθλων, κάτω από τις κερκίδες του «Αμμόχωστος-Επιστροφή».

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ένας εκ των τεσσάρων συλληφθέντων είχε μέσα στο φούτερ που φορούσε, εννέα πέτρες! Στοιχείο που δείχνει ότι ήταν έτοιμος για πόλεμο.

Επίσης, αστυνομικοί εντόπισαν στο εν λόγω σημείο υπήρχε έναν σιδερένιο πυροσβεστήρα, που προφανώς είχε πρόθεση κάποιος να χρησιμοποιήσει.

Το ThemaSports  εντός της ημέρας θα δημοσιοποιήσει οπτικό υλικό από τα όσα έγιναν έξω από το γήπεδο μετά το τέλος του αγώνα.

Φάνης Μακρίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ προσκάλεσε στην Ουάσιγκτον τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πρώτο "Συμβούλιο Ειρήνης" που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE