Ικανοποιήθηκε το αίτημα του Μολδαβού φυγόδικου για νομική αρωγή

Ικανοποιήθηκε το αίτημα του Μολδαβού φυγόδικου για νομική αρωγή

Το δικαστήριο είχε ζητήσει την σύνταξη έκθεσης από το Γραφείο Ευημερίας η οποία παρουσιάστηκε τη Τρίτη (27/10).

Το Επαρχιακό δικαστήριο Πάφου ικανοποίησε το αίτημα του 30χρονου Μολδαβού Αντρέι Τσιγκούλ για νομική αρωγή.

 Ο 30χρονος που κατηγορείται στις ΗΠΑ για ηλεκτρονική απάτη εκατομμυρίων δολαρίων  ηλεκτρονική μεταφορά μεγάλου χρηματικού ποσού από λογαριασμό εταιρείας σε προσωπικό του λογαριασμό και ζητείται η έκδοση του στην Αμερική για να δικαστεί είχε ζητήσει νομική αρωγή επειδή όπως ανέφερε δεν διέθετε τα χρήματα για να πληρώσει δικηγόρο.

Το δικαστήριο είχε ζητήσει την σύνταξη έκθεσης από το Γραφείο Ευημερίας η οποία παρουσιάστηκε σήμερα.

Ο δικαστής του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου Πανίκος Μιχαηλίδης μετά την υποβολή της συγκεκριμένης έκθεσης ικανοποίησε το αίτημα του για δωρεάν νομική αρωγή και όρισε την υπόθεση για τις 5 Νοεμβρίου 2015 στις 11:30 το πρωί.

Μέχρι τότε ο 30χρονος θα συνεχίσει να κρατείται στις κεντρικές φυλακές ενώ ζήτησε να του δοθεί η δυνατότητα διαβούλευσης με 4 δικηγόρους που έχει υπόψη για να επιλέξει τον ένα από αυτούς που θα τον εκπροσωπήσει.

Την κατηγορούσα αρχή εκπροσώπησε ο δημόσιος κατήγορος Σίμος Συμεού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE