Από πολύμπριζο ξέσπασε η φωτιά σε οικία που έχασε τη ζωή του ηλικιωμένο ζευγάρι - Όσα κατέδειξαν οι εξετάσεις

Από πολύμπριζο ξέσπασε η φωτιά σε οικία που έχασε τη ζωή του ηλικιωμένο ζευγάρι - Όσα κατέδειξαν οι εξετάσεις

Αναφορικά με την φωτιά σε κατοικία στα Πάνω Πολεμιδια από εξετάσεις που έγιναν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την ΗΜΥ η φωτιά προκλήθηκε από Βραχυκύκλωμα σε ηλεκτρική εγκατάσταση πολύμπριζου στο σαλόνι της οικίας.

Υπενθυμίζουμε ότι, δύο νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός πυρκαγιάς, που ξέσπασε χθες βράδυ, σε οικία στη Λεμεσό. Νεκροί είναι ο Ευάγγελος Βασιλείου 73 ετών και η σύζυγός του Παντελίτσα Βασιλείου 80 ετών.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν μετά την κατάσβεση της φωτιάς, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά ξέσπασε από το σαλόνι της οικίας και επεκτάθηκε στο εσωτερικό της. Τα αίτια της φωτιάς διερευνώνται.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πολεμιδιών διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.