Στις φλόγες οικία στην Επαρχία Λεμεσού - Διασώθηκε ένοικος

Στις φλόγες οικία στην Επαρχία Λεμεσού - Διασώθηκε ένοικος

Πυρκαγιά ξέσπασε σε οικία στην Λεμύθου. Για κατάσβεση επιχειρουν τέσσερα στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από πόλη και Επαρχία Λεμεσού (Πυροσβεστικών Σταθμών Μονιάτη και Πελεντρίου) και υποστηρίζουν πυροσβεστικά όχημα των Βρετανικών Βάσεων.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Τέθηκε υπό έλεγχο - Πιθανόν να προκλήθηκε από εν ενεργεία τζάκι

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η οικία είναι ισόγεια με στέγη με τσίγκους επενδυμένους σε ξύλινα δοκάρια και καίγεται εκτεταμένα. Μέρος της οροφής κατέρρευσε και επεκτάθηκε και σε διπλανή οικία που είχε συνοχή. Προστατεύονται παρακείμενες οικίες για να μην υπάρξει επέκταση. Μία ένοικος που βρισκόταν εντός εξήλθε με ασφάλεια πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Τα αίτια παραμένουν αδιευκρίνιστα μέχρι στιγμής και θα εξεταστούν αργότερα. Επικεντρωνόμαστε στην πλήρη κατάσβεση.

 
 
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακή Προεδρία με φόντο την κατοχή: Μονομερή μέτρα, ευρωπαϊκά μηνύματα και το ανοιχτό στοίχημα του Κυπριακού

Κυπριακή Προεδρία με φόντο την κατοχή: Μονομερή μέτρα, ευρωπαϊκά μηνύματα και το ανοιχτό στοίχημα του Κυπριακού

Η ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία πραγματοποιείται σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών αναταράξεων, αλλά και με μια βαριά ιστορική εκκρεμότητα που εξακολουθεί να σκιάζει την ευρωπαϊκή πορεία της Κύπρου, που δεν είναι άλλη, από την τουρκική κατοχή και τη συνεχιζόμενη διαίρεση της Κύπρου, εδώ και περισσότερο από μισό αιώνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE